RUGBY SIBIU

        

" Un site dedicat iubitorilor rugby-ului sibian"

Stiri

Dinamo II si CS Tomitanii, invingatoare in etapa a III-a din Divizia A

Posted on October 4, 2016 at 5:40 PM
In Divizia A s-au disputat partidele contand pentru etapa a III-a in ambele dispute victoria a revenit oaspetilor, Dinamo II Bucuresti impunandu-se pe terenul Sportului Studentesc pentru ca Tomitanii Constanta sa se impuna pe stadionul Bebe Boboc in fata celor de la CSM Sibiu.

 

In Complexul Sportiv Tei, gazdele, Sportul Studentesc au primit vizita celor de la Dinamo II Bucuresti, echipa in care evolueaza practic jucatorii U20 ai alb-rosilor. La prima aparitie in cel de-al treilea esalon valoric, Dinamo II a obtinut o victorie cu bonus ofensiv, rezultat 40-12. Doar prima parte a jocului s-a disputat sub semnul echilibrului, dupa ce Dinamo II a condus cu 14-0, studentii revenind pana la 14-12 gratie eseului marcat de Pompiliu Petcu, respectiv a unei incercari venite in urma efortului colectiv al inaintarii.

 

In continuare alb-rosii au impus ritmul, remarcati din tabara invingatorilor fiind cei doi jucatori de linia a III-a, Silviu Gradinaru si Andi Radu, ambii convocati in echipa nationala U20 care in urmatoarea perioada va efectua u stagiu de pregatire la Snagov.

 

CS Tomitanii Constanta si-a trecut in cont al doilea succes stagional, victoria cu Sportul Studentesc fiind urmata in acesta runda de cea obtinuta pe terenul echipei CSM Sibiu. Trupa lui Cristian Cojocaru a marcat zece eseuri fata de cele doua reusite de sibieni si astfel s-a conturat rezultatul final, 64-18 pentru Tomitanii Constanta care obtin si punctul bonus ofensiv.

 

FOTO: Clubul Sportiv Tomitanii/ Facebook

 

Acest articol a fost preluat de pe www.super-liga.ro

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply Romannualk
5:53 PM on February 28, 2017 
Ceea ce pentru mine personal este foarte important e că starea mea dupa pulbere nu s-a schimbat, n-a apărut nici un impact negativ şi nu s-a întâmplat nimic. Am studiat cu atenţie compoziţia Forte Love, comentariile pe forumuri despre el au fost atât de ireale, că am început să mă îndoiasc de eficienţa acestuia. Dar, într-adevăr, toate componente declarate într-un anumit fel excită organismul femeii, schimbând fonul hormonal, inlăturând oboseala si somnul. Cele mai multe probleme cu libidoul sau lipsirea orgazmului merg de la sistemul hormonal. A doua problemă este oboseala cronică de uz casnic. Componenţa aleasă corect în complex acţionează imediat înlăturând problemele serioase. Nici un „miracol“ în cadrul Forte Love nu este, de altfel, fitohormonii naturali acţionează de cele mai multe ori mai puternic decât substanţe sintetice.


a băuturii pentru femei