RUGBY SIBIU

        

" Un site dedicat iubitorilor rugby-ului sibian"

Stiri

RC Grivita este de neoprit in acest sezon al Diviziei A

Posted on June 16, 2015 at 6:45 AMO victorie a gazdelor si doua de partea oaspetilor a fost bilantul etapei a VI-a din Divizia A, RC Grivita fiind in continuare singura echipa fara infrangere, trupa lui Alexandru Marin ajungand la cinci victorii in tot atatea partide disputate.

 

Parcul Copilului a fost gazda intalnirii dintre RC Grivita si CS Manastur si cu toate ca se anunta a fi o partida echilibrata, clujenii au tinut pasul doar in prima repriza, atunci cand de fapt au si marcat toate cele 14 puncte.

 

Rezultatul final a fost de 39-14 pentru RC Grivita, cu Marin, Ghitan, Oprea, Stefanescu, Eva, Bujor si Nicolae autori ai eseurilor, Ungureanu a doua transformari, in timp ce pentru echipa de sub Feleac, M.Vinci si Lopez au semnat cate o incercare, ambele transformate de Sauan.

 

Pentru RC Grivita aceasta a fost cea de-a cincea victorie cu punct bonus ofensiv, in timp ce clujenii, care nu au putut alinia cea mai buna garnitura, unii jucatori fiind in sesiune, asteapta deja returul, cand vor primi pe propriul teren vizita Grivitei si a Sportului Studentesc.

 

Dupa infrangerea suferita pe propriul teren in derbyul cu RC Grivita, Sportul Studentesc s-a impus pe stadionul Ciurel de o maniera categorica, fara replica din partea adversarei CS Metrorex, rezultat 31-0.

 

Cu Bira, Dracea si Nitu la finalizare studentii au acumulat cinci victorii in sase partide disputate si se afla pe pozitia secunda a clasamentului, la un ecart de zece puncte fata de urmaritoarele CS Manastur, respectiv CS Metrorex.

 

Farul Constanta a obtinut prima victorie in deplasare din acest sezon, dupa ce etapa trecuta pe propriul teren au invins Callatis Mangalia, acum rechinii s-au impus in fata celor de la CSM Sibiu cu rezultatul de 49-28.

 

Urmatoarea etapa este programata la sfarsitul lunii august, insa sambata, 20 iunie, va avea loc o partida in devans din etapa a VII-a dintre Farul Constanta si RC Grivita.


Acest articol a fost preluat de pe www.super-liga.ro

 


Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1 Comment

Reply Rugby world cup 2015
12:21 AM on July 13, 2015 
Watch live rugby world cup 2015 from here http://www.worldcup2015-rugby.com/