RUGBY SIBIU

        

" Un site dedicat iubitorilor rugby-ului sibian"

Stiri

Victorii pentru echipele din capitala la debutul in Divizia A

Posted on May 12, 2015 at 4:40 PM

 


 

In prima etapa din sezonul 2015 al Diviziei A s-au disputat trei partide, toate cele trei reprezentante ale capitalei fructificand avantajul terenului propriu, Grivita, Metrorex si Sportul Studentesc trecandu-si in cont victorii cu punct bonus ofensiv.

 

Primul lider al clasamentului este RC Grivita, care a facut spectacol pe Parcul Copilului, cu avantajul de 29-7 dupa prima repriza elevii lui Alexandru Marin s-au impus cu 63-7 in fata celor de la Callatis Mangalia.

 

Nu mai putin de 11 eseuri au fost contabilizate in dreptul Grivitei, pe lista marcatorilor trecandu-si numele Rosca dubla, Herghelegiu, Iacob, Mihai, Perniu, Bujor, Marin, C.Ionita, Budeanu si M.Ionita, dintre aceste reusite patru au fost transformate de Ungureanu.

 

Tot bonus ofensiv a obtinut si Metrorex, care gratie incercarilor semnate de Stefanescu si Gheorghe cate o dubla, respectiv Butum si Bors au invins cu rezultatul de 40-12 pe Farul Constanta, o echipa care incearca sa duca mai departe traditia celei mai titrate provinciale din rugbyul romanesc.

 

Cea mai echilibrata partida s-a jucat in Complexul Tei, unde campionii en-titre Sportul Studentesc, s-au aflat fata in fata cu ambitioasa CS Manastur, aceasta combinata francezo-romana aflata la al doilea sezon in Divizia A.

 

In ciuda echilibrului, a fost o partida spectaculoasa, in care s-au marcat noua eseuri, cele cinci ale studentilor aducandu-le acestora bonusul ofensiv, patru fiind reusite de clujeni, insa insuficiente pentru a strange rezultatul care le-ar fi asigurat bonificatia defensiva.

 

Pentru Sportul Studentesc au marcat Bira doua incercari, Vasile, Petcu si Dracea cate o incercare, patru fiind transformate de Nitu, de partea vizitatorilor Englebert, Perraut, Banu si Bouduban au avut cate o finalizare in terenul de tinta, iar Voicu o transformare.

 

In urmatoarea etapa, programata pe 16 si 17 mai, vor avea loc partidele:

Farul Constanta-Sportul Studentesc

Callatis Mangalia-CS Metrorex

CSM Sibiu-RC Grivita


Acest articol a fost preluat de pe www.super-liga.ro

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments