RUGBY SIBIU

        

" Un site dedicat iubitorilor rugby-ului sibian"

Stiri

Grivita a castigat derbyul cu Sportul Studentesc

Posted on June 9, 2015 at 4:35 PM

 


Etapa a V-a din Divizia A a programat derbyul dintre Sportul Studentes si RC Grivita, singurele echipe neinvinse inaintea rundei, dupa o partida frumoasa si plina de incrancenare elevii lui Alexandru Marin s-au impus devenind liderii celui de-al treilea esalon valoric.

 

Complexul Sportiv Studentesc Tei a fost gazda confruntarii dintre cele doua echipe de traditie ale rugbyului romanesc, si cum la numarul eseurilor marcate a fost egalitate, diferenta a facut-o Ungureanu, care din fata butului a concretizat patru transformari si doua lovituri de pedeapsa.

 

Diferenta de scor, 34-24 in favoarea Grivitei le-a adus acestora bonusul ofensiv, autorii eseurilor din cele doua tabere i-au avut ca autori pe: Paraschiv, Marin, Bujor si Ungureanu, respectiv Badea, Dracea, Nitu si Grigore din tabara studentilor.

 

Pentru a ilustra cele intamplate in teren vom reda cuvintele capitanului alb-negrilor, Robert Badea, cuvinte care reprezinta de fapt adevarata cronica a partidei:

 

“Atmosfera, incrancenarea din teren au dus la faze controversate si contestate de ambele tabere, au denaturat in mici conflicte, iar dupa meci am stat toti 50 de jucatorii, ne-am pupat ca de obicei, ne-am felicitat, am facut poze impreuna si am concluzionat ca a fost presiune prea mare pe arbitru.

 

Si noi si Grivita suntem 2 familii care efectiv ne iubim si parasim terenul plini de sange, sudoare si lacrimi in ochi sprijinindu-ne unii de ceilalti, ne felicitam din suflet pentru ocaziile pe care ni le oferim unii altora sa mai jucam inca o data in aceeasi arena, majoritatea am jucat pe la echipe mari si cunoastem tainele rugbyului de mici…inclusiv regulamentul.”

 

Pe stadionul din Parcul Sportiv Iuliu Hatieganu, CS Manastur a fost de neoprit, eseurile marcate de Sauan, Voivod, Banu, Bernard, Cozma, Bouduban, Lopez, Brochard si V.Coussole ducand la un succes cu rezultatul de 85-0 in fata celor de la CSM Sibiu. Cu acest succes clujenii au urcat pe pozitia a treia a clasamentului Diviziei A.

 

La malul marii, Farul Constanta a inregistrat prima victorie in Divizia A, partida disputata pe stadionul Mihail Naca impotriva celor de la Callatis Mangalia consemnand rezultatul de 31-17 in favoarea constantenilor.

 

Etapa a VI-a se va disputa dupa urmatorul program:

13.06.2015-Parcul Copilului: RC Grivita-CS Manastur

13.06.2015-Ciurel: CS Metrorex-Sportul Studentesc

14.06.2015-Bebe Boboc: CSM Sibiu-Farul Constanta


Acest articol a fost preluat de pe www.super-liga.ro

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments