RUGBY SIBIU

        

" Un site dedicat iubitorilor rugby-ului sibian"

Stiri

Gazdele s-au impus fara exceptie in Divizia A

Posted on May 24, 2015 at 4:35 PM

 


 

Etapa a III-a din Divizia A a programat trei partide, dintre care doua in capitala si una la Cluj, iar daca Sportul Studentesc si CS Metrorex si-au continuat seria victoriilor, CS Manastur a obtinut primul succes din aceasta editie de campionat.

 

In Complexul Tei, Sportul Studentesc a realizat scorul etapei, 99-7 in partida contra celor de la Callatis Mangalia, dupa un adevarat recital de eseuri. Dintre cele 15 finalizari in terenul de tinta, pe lista marcatorilor si-au trecut numele Badea, Dracea, Petcu, Ulei, Nitu, Popa si Roatamoale.

 

Cu acest succes studentii au preluat conducerea clasamentului celui de-al treilea esalon valoric, fiind urmati de CS Metrorex, care de asemenea si-a fructificat avantajul terenului propriu. Bucurestenii au trecut cu 59-12 de CSM Sibiu, intr-o partida cu 11 eseuri, noua de partea invingatorilor si doua in contul sibienilor.

 

CS Manastur a obtinut prima victorie in aceasta editie de campionat, 57-5 in partida cu Farul Constanta, combinata francezo-romana alegandu-se si cu punctul bonus ofensiv. Fostul international Cristi Sauan a fost in zi mare si a marcat trei eseuri, respectiv sase transformari, alaturi de aceste incercari mai semnand Cozma tot un hat-trick, Bernard, Englebert si Lopez.

 

Urmatoarea etapa va avea loc pe 30 si 31 mai, cand capul de afis va fi debyul bucurestean RC Grivita-CS Metrorex alaturi de intalnirile CSM Sibiu-Sportul Studentesc si Callatis Mangalia-CS Manastur.


Acest articol a fost preluat de pe www.super-liga.ro

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments