RUGBY SIBIU

        

" Un site dedicat iubitorilor rugby-ului sibian"

Stiri

O noua runda de victorii ale echipelor bucurestene in Divizia A

Posted on May 19, 2015 at 4:15 PM

 


 

Asa cum s-a intamplat in prima etapa din Divizia A, toate cele trei reprezentate ale capitalei s-au impus si in runda secunda, de aceeasi maniera, cu punct bonus ofensiv, numai ca de acesta data victoriile au fost mai pretioase, fiind obtinute pe terenul adversarelor.

 

RC Grivita s-a deplasat la Sibiu, de unde daca ultima data, in 2011, s-a intors cu o infrangere, acum punctul bonus defensiv a fost transformat intr-un succes la scor si implicit bonificatia ofensiva pentru cele noua eseuri marcate.

 

Cei care au contribuit la victoria Grivitei cu rezultatul de 55-7 in fata celor de la CSM Sibiu au fost: Marin si Carlescu, cate o dubla, Perniu, Forminte, Nicolae, Mardar si Ionita, in ceea ce priveste eseurile, respectiv Ungureanu cu cinci transformari.

 

Tot o victorie cu bonus ofensiv a obtinut si Sportul Studentesc, care s-a impus in deplasare la Constanta in fata Farului cu rezultatul de 36-13, raportul eseurilor fiind de 6-2 in favoarea alb-negrilor.

 

O contributie decisiva la acest succes pentru campionii en-titre din Divizia A a avut-o Emilian Dracea, care a fost de neoprit in drumul sau catre terenul de tinta al marinarilor, finalizand de patru ori cu eseu actiunile ofensive ale studentilor.

 

CS Metrorex a castigat disputa de pe terenul lui Callatis Mangalia cu 38-7, cinci eseuri aducand bonusul ofensiv bucurestenilor, fata de reusita de onoare a echipei de la malul marii, si in acest moment ocupa pozitia secunda a clasamentului dupa RC Grivita.

 

Urmatoarea etapa programeaza partidele:

23.05.2015, ora 14:00, Ciurel: CS Metrorex – CSM Sibiu

23.05.2015, ora 12:00, Tei: Sportul Studentesc – Callatis Mangalia

24.05.2015, ora 10:00, Iuliu Hatieganu: CS Manastur – Farul Constanta


Acest articol a fost preluat de pe www.super-liga.ro

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments